Τι είναι η insiders CARD; Η Insiders CARD είναι μία εκπτωτική κάρτα που προσφέρει στα Μέλη της μοναδικά προνόμια.
Φαινομενικά μπορεί να μοιάζει με άλλα παρεμφερή εκπτωτικά σχέδια, στην πραγματικότητα όμως διαφέρει κατά πολύ.
Δύο από τις ιδιάζουσες διαφορές που έχει σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη εκπτωτική κάρτα είναι:
Οι εκπτώσεις που δικαιούνται τα Μέλη της είναι ολόχρονες και πάνω από 15% (χωρίς ΚΑΜΙΑ εξαίρεση και κανένα περιορισμό σε μέρα/ώρα/προϊόν). Δηλαδή, δεν υπάρχουν οι γνωστές εξαιρέσεις π.χ. αργίες, Σάββατα, εξαιρέσεις σε συγκεκριμένα προϊόντα κ.ο.κ. Είναι συνεχείς εκπτώσεις, 365 μέρες το χρόνο, χωρίς ΚΑΜΙΑ εξαίρεση και κανένα περιορισμό!
  • Στο Πακέτο συμπεριλαμβάνονται η Κάρτα Μέλους και τα Free Vouchers (αξίας €100+)!
  • Κάρτα Μέλους. Μόνο η insiders CARD προσφέρει ολόχρονες εκπτώσεις πάνω από 15% (χωρίς ΚΑΜΙΑ εξαίρεση και κανένα περιορισμό σε μέρα/ώρα/προϊόν).
  • Πέραν των 150 Συνεργαζόμενων Επιχειρήσεων παρέχουν ουσιαστικές εκπτώσεις πάνω από 15%. Δεν υπάρχει χαμηλότερη έκπτωση!
  • Μία κάρτα Μέλους καλύπτει ολόκληρη την παρέα σου, χωρίς κανένα περιορισμό στα άτομα!
  • Απεριόριστη χρήση. Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις όσες φορές θέλεις, χωρίς κανένα περιορισμό. Όσο πιο πολύ τη χρησιμοποιείς, τόσο μεγαλύτερο το όφελος για σένα! *2000+ Μέλη αποδεικνύουν έμπρακτα τη χρησιμότητα της Κάρτας, απολαμβάνοντας τα προνόμιά της! Με τις πρώτες 2-3 χρήσεις, κάνεις απόσβεση του ποσού που διέθεσες! Με ετήσια συνδρομή μόνο €50 / χρόνο (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και έξοδα αποστολής)... Εσύ γιατί μένεις απ’ έξω;

Πώς λειτουργεί η Κάρτα;

Η χρήση της είναι απλή. Με την επίδειξη στις Συνεργαζόμενες Εταιρείες (πριν την έκδοση του λογαριασμού), απολαμβάνεις τις εκπτώσεις σου.

Έστω για παράδειγμα ότι επισκέπτεσαι το κατάστημα Χ. Σου αρέσει ένα δερμάτινο παλτό που κοστίζει €200.
Η έκπτωση από τη συγκεκριμένη επιχείρηση είναι 25%, οπότε €200 μείων 25% = €50 έκπτωση.

Ή πας στο εστιατόριο Χ και ο λογαριασμός είναι €100. Δείχνεις την Κάρτα και αμέσως παίρνεις 20% έκπτωση, άρα πληρώνεις €80 μόνο.

Ακριβώς! Μόνο με 2-3 χρήσεις της Κάρτας κάνεις απόσβεση της αξίας της. Με τη διαφορά ότι μπορείς να τη χρησιμοποιείς για συνολικά 1 χρόνο, όσες φορές εσύ θέλεις, αφού δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ απολύτως περιορισμός και ΚΑΜΙΑ απολύτως εξαίρεση (και αυτή είναι η τεράστια διαφορά της συγκεκριμένης εκπτωτικής κάρτας).

Μαζί με την κάρτα Μέλους, παίρνεις και τα Free Vouchers!)!!!

Πώς γνωρίζεις ότι μία επιχείρηση είναι Συνεργαζόμενη Επιχείρηση του σχεδίου;

Κάθε Συνεργαζόμενη Επιχείρηση:

  • Καταχωρείται στην ιστοσελίδα www.insiderscard.com.cy (όπου μάλιστα υπάρχει και διαθέσιμη η λίστα των Συνεργαζόμενων Επιχειρήσεων, που ανανεώνεται κάθε βδομάδα και μπορεί να τυπωθεί).
  • Τοποθετεί σε εμφανή σημεία του χώρου της το ειδικό σήμα insiders CARD, γνωστοποιώντας με αυτό τον τρόπο στα Μέλη τη συνεργασία της με το Σχέδιο.
  • Προβάλλεται στα booklet που διανέμονται κάθε μήνα, τα οποία περιλαμβάνουν όλες τις Συνεργαζόμενες Επιχειρήσεις του Σχεδίου.
  • Παρουσιάζεται στα συχνά ενημερωτικά sms που αποστέλλονται κάθε μήνα.