Λασποθεραπεία: Κάνει θαύματα στο σώμα μας!

Ήρθε η ώρα να «κυλιστείς στο βούρκο» και να απολαύσεις!

 Μια λάσπη που μόνο κακό δεν σου κάνει, αφού όχι μόνο είναι θεραπευτική, αλλά χαρίζει λάμψη και νεανικότητα στο δέρμα. Ιδανική για πόνους στις αρθρώσεις και δερματικές ασθένειες, το μασάζ με λάσπη έχει ευεργετικά οφέλη σε διάφορα επίπεδα. Δοκιμάστε το και θα εκπλαγείτε.

 

Τι είναι η λασποθεραπεία;

Η μέθοδος περιλαμβάνει μασάζ,
peeling και απίστευτη χαλάρωση. Δεν έχεις παρά να ξαπλώσεις στο κρεβάτι και οι ειδικοί θα απλώσουν στο σώμα σου ειδική λάσπη, η οποία συνήθως προέρχεται από συγκεκριμένα σημεία του κόσμου και είναι πλούσια σε μέταλλα, βιταμίνες και διάφορα άλλα ιαματικά συστατικά.

Στη συνέχεια ακολουθείται μια διαδικασία η οποία προσομοιώνει πραγματικές συνθήκες ηλιακής ακτινοβολίας, με σκοπό να απορροφηθεί καλύτερα η λάσπη από το δέρμα και όλα τα ευεργετικά συστατικά. Αφού έχεις πάρει όλα τα ευεργετικά συστατικά που περιλαμβάνει η μάσκα σώματος, το σώμα ξεπλένεται χωρίς εσύ να χρειαστεί να κουνηθείς καθόλου από τη θέση σου. Στη συνέχεια, γίνεται χρήση αρωματικής ενυδατικής για να επιστρέψεις στην καθημερινότητά σου γεμάτη φρεσκάδα.

FOTO 2

Ποια είναι τα οφέλη της λάσπης;

Πρόκειται για μια θεραπεία που εκτός από το αίσθημα ευεξίας ενός μασάζ,
υπόσχεται να σε βοηθήσει να απαλλαγείς από πόνους που μπορεί να ταλαιπωρούν το σώμα σου. Η λάσπη κάνει πολύ καλό για τις αρθρώσεις και μια σειρά από δερματοπάθειες. Η θεραπεία αυτή έχει πιο πολλά ευεργετικά αποτελέσματα στην υγεία, είναι όμως και πάρα πολύ καλή στην ενυδάτωση του σώματος. Έτσι, η μέθοδος αυτή ενδείκνυται σε ανθρώπους που πάσχουν από αρθροπάθειες, δερματοπάθειες, ρευματισμούς. Έντονα ενυδατική και πλούσια σε ιχνοστοιχεία και μέταλλα, επαναφέρει την ισορροπία στους ιστούς, προσφέροντας ένα απαλό και νεανικό δέρμα.

Κάθε συνεδρία λασποθεραπείας διαρκεί συνολικά μία ώρα. Θα δεις μοναδικά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας φορά, ενώ μπορείς να την επαναλάβεις μια φορά την εβδομάδα για πιο μόνιμα αποτελέσματα.

Μη χάνεις άλλο χρόνο, βάλε τη λασποθεραπεία στη ζωή σου και κάνε το καλύτερο δώρο στον εαυτό σου. Εξειδικευμένοι επαγγελματίες εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα (και χρησιμοποιώντας την κάρτα της insiders CARD πάρε και τις μεγάλες εκπτώσεις σου).